„Maxler FLEX JOINT“ yra naudingas produktas visiems, norintiems palaikyti sąnarių, kaulų ir kremzlių sveiką būklę. Unikali formulė sudaryta iš gliukozamino, chondroitino ir MSM, kurie vaidina gyvybiškai svarbų vaidmenį atstatant kremzles. Produkto sudėtis yra pagrįsta grynais kolageno peptidais, pagrindiniu jungiamojo audinio komponentu, kuris sudaro keletą kūno dalių, įskaitant sausgysles, raiščius, odą ir raumenis. Vitaminas C yra stiprus antioksidantas, dėl kurio jūsų organizmas lengviau įsisavina veikliąsias medžiagas.
Maistinė vertė 100 g / 12 g (1 porcijoje) yra: %RMV*
Energinė vertė 732 kJ (172 kcal) / 88 kJ (21 kcal)
Riebalai 0 g / 0 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g / 0 g
Angliavandeniai 1,7 g / 0,2 g
iš kurių cukrų <0,1 g / <0,01 g
Skaidulinės medžiagos <0,1 g / <0,01 g
Baltymai 45,9 g / 5,5 g
Druska 0,7 g / <0,1 g
Hidrolizuotas kolagenas (Peptan® B 2000 LD) 45850 mg / 5501 mg
MSM (metilsulfonilmetanas) 16667 mg / 2000 mg
Gliukozamino sulfatas 12500 mg / 1500 mg
Chondroitino sulfatas 10000 mg / 1200 mg
Vitaminas C 8333 mg (10416%) / 1000 mg (1250%)
%RMV* - referencinėmaistinė vertė.
Sudedamosios dalys (aviečių skonio): Hidrolizuoti kolageno peptidai (jaučio), MSM (metilsulfonilmetanas), gliukozamino sulfatas, chondroitino sulfatas, vitaminas C (L-askorbo rūgštis), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), natūralios ir dirbtinės kvapiosios medžiagos, saldiklis (sukralozė), dažiklis (burokėlių raudonasis). Alergenai: nėra. Produkte gali būti randami pieno, sojos, gliuteno, kiaušinių, žuvies ir vėžiagyvių pėdsakai.
Vartojimas: 1 porciją (1 samtelis 12 g)sumaišyti su 250 ml vandens. Svarbu sveika ir subalansuota mityba.
Gamintojas: GTI Gmbh, Vokietija.