100% Išrūgų baltymų mišinys milteliais StarLabs WP8 MYOBOLIC su saldikliu (-iais)
WP8 MyoBolic ™ 2.0 tai tiksliai suderintas greito ir lėto įsisavinimo pieno išrūgų baltymų mišinys: hidrolizuoti išrūgų baltymai, išrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentratas, bei lėto įsisavinimo baltymas – kazeinas, kuris suteikia aminorūgščių tiekimą į kraują net keletą valandų. Amino rūgštys yra statybiniai baltymų blokai kurie yra atsakingi už raumeninių ląstelių didėjimą bei apsaugą. Sudėtyje esantis didelis kiekis BCAA ir EAA amino rūgščių kompleksas skirtas raumens apsaugai, atsistatymui po fizinių krūvių bei palaikyti azoto balansą.
WP8 MyoBolic ™ 2.0 unikalus baltymų mišinys buvo sukurtas pasitelkiant šiuolaikines Carbery kompanijos technologijas, užtikrinančias aukščiausią gamybos ir kokybės lygį. Nedenatūruotas baltymas ir jo biologinis aktyvumas yra kruopščiai išsaugotas gamybos metu. Tai kogero bekompromisis produktas rinkoje vertinant jo kokybę, skonį, tirpumą bei maišymo savybes.
WP8 MyoBolic ™ 2.0 gali būti naudojamas bet kuriuo dienos metu ir yra puikus mitybos papildymo pasirinkimas, nepriklausomai ar jūsų tikslas yra išlaikyti aukštą baltymų dietą ar auginti liesą raumeninę masę.
Išrūgų baltymų koncentratas: tai visavertis baltymas, nes jame yra visos amino rūgštys. Pilnas amino rūgščių spektras užtikrintai padės auginti liesą raumeninę masę bei apsaugos raumens audinius nuo irimo (katabolizmo), sukuria antikūnus, hormonus ir fermentus bei suteikia energijos. WPC taip pat turi didžiausią biologinę vertę tarp baltymų rūšių, o tai reiškia, kad naudojimas yra itin veiksmingas žmogaus organizmui.
Išrūgų baltymų izoliatas: tai išrūgos savo gryniausia forma. Ši baltymų rūšis turi didžiausią koncentraciją baltymų iš visų išrūgų baltymų šaltinių, nes baltymai išgaunami kryžminio srauto mikrofiltracijos procese. Šis sudėtingas procesas produkte palieka neįtikėtinai mažai riebalų, cholesterolio, angliavandenių ir laktozės. WPI (pieno išrūgų izoliatas) yra itin greitai virškinamas ir absorbuojamas.
Hidrolizuoti išrūgų baltymai: tai sparčiausiai organizmo įsisavinami baltymai. Baltymo išgavimas Hidrolizuojant – yra procesas kurio metu neapdoroti baltymai yra suskaidomi į mikro daleles (peptidus) spartesniam transformacijos ir įsisavinimo procesui organizme. Hidrolizuotas išrūgų baltymas yra sudarytas daugiausia iš dipeptidų ir tripeptidų, kurie pirmiausia pernešami kraujotakos, suteikia itin greitą infuziją raumenų paramai amino rūgštimis, kurios vykdo raumeninių ląstelių atstaymo funkciją.
Micelinis kazeinas: tai lėto pasisavinimo baltymai. Lėčiau įsisavinami baltymai palaiko aminorūgščių kiekį bei teigiamą azoto balansą po išrūgų baltymų pasisavinimo. Dėl unikalių ilgo pasisavinimo savybių, micelių kazeinas aukštais balais vertinamas kaip antikatabolikas, raumens ląstelių apsaugą užtikrinantis baltymas.