Pure Nutrition ACAI Berry 600 mg – 60 kaps. tai maisto papildas, skirtas detoksikuoti kūną, sumažinti senėjimo požymius, padėti numesti svorio ir pagerinti bendrą sveikatą bei tonusą.
Galbūt labiau nei bet kuris kitas vaisius akai uogos tapo senėjimo požymių sulėtinimo ir geros sveikatos puoselėjimo sinonimu.
Akai nauda sveikatai yra dėl vertingų fitonutrientų, ypač antocianinų, be vitamino C, vitamino A ir maistinių skaidulų.
Kai kurie tyrimai rodo, kad Akai yra net turtingesnis apsauginių antioksidantų nei spanguolės, avietės, gervuogės, braškės ar goji uogos. Manoma, kad Akai uogos ne tik suteikia daug antioksidantų, bet ir padeda kontroliuoti apetitą, didina energiją, palaiko daugelį medžiagų apykaitos funkcijų ir kt.
Ko tikėtis vartojant Pure Nutrition ACAI Berry 600 mg:
Detoksikacija – akai naudą lemia itin didelis antioksidantų kiekis, todėl teigiama, kad jis turi aukštą „ORAC balą“. ORAC reiškia deguonies radikalų absorbcijos pajėgumą – skalę, matuojančią maisto produktų antioksidacines savybes. Manoma, kad akai antioksidantų koncentracija yra 10 kartų didesnė nei raudonųjų vynuogių, o akai sudėtyje yra 10–30 kartų daugiau antocianinų nei raudonajame vyne! Kadangi antioksidantai yra „laisvųjų radikalų gaudytojai“, jie padeda sulėtinti oksidacinio streso, dėl kurio organizmas laikui bėgant blogėja ir vystosi ligas, procesą. Padėdamas organizmui išlikti atsparesniam laisvųjų radikalų poveikiui, akai naudingas beveik visoms kūno sistemoms – širdies ir kraujagyslių, endokrininei, virškinimo, neurologinei, imuninei ir kt.
Sveikesnė oda – tamsios dėmės, raukšlės, smulkios linijos, suglebimas ir spalvos pakitimas yra susiję su laisvųjų radikalų daroma žala odai. Vartojant daug antioksidantų, organizmas greičiau atstato pažeistas odos ląsteles ir taip išlaiko jaunatviškesnę išvaizdą.
Pagerinta pažinimo funkcija – uždegimas ir oksidacinis stresas yra dvi pagrindinės pažinimo problemų priežastys, įskaitant atminties praradimą, demenciją ir kitus su amžiumi susijusius psichikos sutrikimus. Akai vartojimas pagerins jūsų dėmesį ir koncentraciją.
Apetito mažinimas ir lengvesnis svorio metimas – manoma, kad akai uogos gali turėti tam tikrų apetitą slopinančių savybių, nes jos veikia įvairius hormonus, kurie kontroliuoja cukraus kiekį kraujyje ir alkio bei sotumo jausmą. Jis taip pat pagerina medžiagų apykaitos funkcijas, o tai padeda organizmui geriau dirbti įsisavinant maistines medžiagas, skaidant maistą, šalinant atliekas ir reguliuojant insulino sekreciją.
Pagerintas virškinimas – Akai sudėtyje yra skaidulų, kurios gali pagerinti virškinimo sistemos veiklą.
Sveikesnė širdis – kadangi akai uogose yra naudingų riebalų rūgščių, jos gali pagerinti širdies veiklą ir sumažinti cholesterolio kiekį.