Maxler Ultra Whey Lactose Free – išrūgų baltymų kompleksas su enzimų kompleksu, be laktozės!
Žmogaus kūnas negali egzistuoti be baltymų ir juose esančių aminorūgščių. Mums reikalingi baltymai raumenų formavimui, hormonų pusiausvyrai ir fermentų sintezei. Tačiau organizmas baltymus kaupia ne taip, kaip angliavandenius ir riebalus. Tai reiškia, kad baltymus reikia vartoti kiekvieną dieną, išrūgų baltymai yra labai geras sprendimas. Tačiau daugeliui žmonių, netoleruojančių laktozės, kyla problemų rasti sveiką ir tinkamą baltymų šaltinį.
Maxler Ultra Whey Lactose Free be laktozės yra unikalus baltyminių produktų rinkoje, nes visiškai neturi laktozės. Tai reiškia, kad jį gali vartoti ir netoleruojantys laktozės. Produktą sudaro labai išgrynintos išrūgų baltymų frakcijios tai koncentratas, izoliatas ir hidrolizatas. Virškinimo fermentų kompleksas DigeZyme® pagreitina ir palengvina produkto virškinimą. Be to, gamyboje naudoja geriausią žolėmis šeriamų karvių pieną, todėl produktas pasižymi puikiu tirpumu ir nuostabiu natūraliu skoniu.
VARTOJIMAS: sumaišyti 1 porciją (2 samteliai – 30 g) su 250 ml šalto vandens ar liesu pienu.
