PROTEIN INN natūralus išrūgų baltymų koncentratas – 1000 g.
Prieš tris metus didžiausia ir moderniausia Lietuvoje pieno perdirbimo įmonė AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ , bendradarbiaudama su didžiausiu pasaulyje tarptautiniu pieno kooperatyvu „FONTERRA“, pirmą kartą Lietuvoje pradėjo nenutrūkstamą 100% GRYNO, TIRPAUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATO (WPC-80) gamybą. Produktas gaminamas unikalios „FONTERRA“ technologijos pagalba.
UAB „PROTEINO STANDARTAI“ turi išskirtinę galimybę pristatyti šį produktą Lietuvos ir užsienio rinkai su prekinių ženklu „PROTEIN INN”.
Lietuva Europos ir kitų šalių rinkose visada garsėjo kokybiškais, populiariais sūriais ir šviežiais pieno produktais. Ne išimtis tapo ir 100% GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATAS, kurio kūrimui ir gamybai panaudotos moderniausios technologijos, pritraukti geriausi specialistai, puoselėjantys gilias AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ gamybos etikos tradicijas. Produkto atsiradimą paskatino vis auganti ir populiarėjanti baltyminių produktų rinka.
Atlikta įvairių baltyminių produktų, koncentrato, izoliato, esančių pasaulinėse rinkose analizė parodė, kad didelė dalis produktų yra nenatūralūs, su dirbtiniais skoniais, saldikliais, dažikliais ir kitais cheminiais priedais. Todėl reaguojant į vartojimo poreikio perspektyvas, kokybiškų baltymų naudą, teigiamą poveikį sveikatai buvo sukurtas ir pristatytas rinkai PROTEIN INN natūralus išrūgų baltymų koncentratas. Šis produktas yra žinomas Lietuvos vartotojams. Jį išbandė sportininkai, treneriai, mitybos specialistai, gydytojai. Atsiliepimai kuo puikiausi. Tai gero ir greito įsisavinimo, puikaus skonio, nebrangus produktas.
PROTEIN INN natūralus išrūgų baltymų koncentratas yra aukščiausios kokybės išrūgų baltymas, pagamintas išsaugant baltymų biologinę vertę. Išrūgos, naudojamos tirpaus išrūgų baltymų koncentrato(WPC-80) gamybai, yra gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių gaminamų AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ . Šviežios išrūgos yra apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas.
Gautos išrūgos separuojamos-pasterizuojamos, taikant žemus terminio apdorojimo režimus tam, kad nepažeistų išrūginių baltymų struktūros, taip išsaugant baltymų biologinę vertę, o tirštinamos panaudojant membraninę filtraciją (ultrafiltraciją). Tam, kad pašalinti kuo didesnį kiekį laktozės ir druskų, ir tokiu būdu gauti gryną baltymą, ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija. Vanduo, naudojamas diafiltracijai, apdorojamas panaudojant naujausią vandens dezinfekavimo technologiją ultravioletiniais spinduliais, kas užtikrina aukštą galutinio produkto kokybę. Retentatas (sutirštintos išrūgos) džiovinamas purškimo būdu įterpiant lecitino, kad pasiekti geresnį miltelių tirpumą.
VARTOJIMAS: Vienoje porcijoje (30 g) produkto yra nedaug laktozės ir 24 g raumenų vystymąsi skatinančių baltymų. Šis produktas yra vienas geriausių šakotos grandinės aminorūgščių (BCAA) šaltinių. Į 150–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių, pasukų ar kito gėrimo įberkite 30 g baltymo miltelių (2 valgomuosius šaukštus) ir gerai suplakite arba išmaišykite. Tinka vartoti 1-2-3 kartus per dieną.