NAMIKO Fermentuotas AVIŽŲ gėrimo koncentratas su juodaisiais serbentais – tai ORIGINALUS Ramūno Račkausko sukurtas gyvų ir aktyvių naudingųjų mikroorganizmų koncentratas.
NAUDOJIMAS: pilti į augalinės kilmės patiekalus, garnyrus ir gėrimus po vieną arbatinį šaukštelį arba naudoti pagal skonį kaip padažą.
SUDEDAMOSIOS DALYS: vanduo, avižiniai dribsniai 10%, juodųjų serbentų sultys 10%, raugas.
MAISTINĖ VERTĖ 100 g: Energinė vertė 285 kJ / 68 kcal, riebalų 1,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,24 g, angliavandenių 11,92 g, iš kurių cukrų 0,25 g, baltymų 2,5 g, druskų 0,02 g.
Galiojimas: nurodytas ant pakuotės. Atidarius produktą, laikyti šaldytuve lengvai užsukus. Atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas – ne trumpesnis kaip nurodyta ant pakuotės.
Laikymo sąlygos: rekomenduojama laikyti +2 – +18 ℃ temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve su nesandariai užsuktu kamšteliu.
GRYNASIS KIEKIS: 750 ml.
GAMINTOJAS: UAB Ebiko, Titnago g. 12, Vilnius, Lietuva.
PLATINTOJAS: MB Osvira, Taikos pr. 64, Klaipėda.